[video] Isteri Johan ( Ozlyn ) dikecam gara-gara memuat naik satu video

Rozlinawaty Ismail atau lebih dikenali sebagai Ozlyn Wati bukan satu nama yang asing dalam bidang hiburan di Malaysia. Sudah berlakon sejak sekian lama. Doa juga merupakan seorang isteri kepada pelawak terkenal Malaysia iaitu Johan.

Menjadi trend para pelawak untuk memuat naik video – video aksi lawak mereka untuk menghiburkan para peminatnya. Namun apabila Ozlyn Wati memuat naik satu video dia bersama rakan – rakan lawaknya, aksi video tersebut menjadi kencaman segelintir netizen. Berikut video yang telah di muat naik oleh ozlyn Wati :

Berikut adalah komen dari positif dan juga negetif dari netizen. Antara komen negetif netizen :

“Yang paling over black dengan bini dia.. hahah lepas tu main tolak tolak kepala orang.. hmmm”

“Bini black paling over geli nengok”

“Tak semestinya halal boleh buat depan orang ramai, wahai sahabat, semua saya rasa beragama islam, so dalam islam pun kata jaga aib, so suami jaga la aib isteri nak kisses boleh tapi biar la dirumah, nabi pun tak ajar buat benda macam ni, selalu nya yang buat macam ni omputih je”

Walaubagaimanapun, kebanyakan netizen terhibur dengan video yang telah dimuat naik oleh ozlyn ini. Tulis netizen di laman sosialnya :

“Tak boleh move on siak tengok muka @jozlynnhanania ko memang selumber la kak… ” – tulis auroracyunk

“akak dah ceriakan hari saya… papa kejam tak jemput mama kat airport ” – tulis syaqistcottonpatchwork

” 10 kali tengok 10 kali jugak gelak.. tak tahu la nak kesiankan ke nak gelakkan… aduh 2 ” – tulis tengku_rosya

“Hahaha bertabah la.. u have a great husband n u know it… pasni korang terima la balasan… hahaha tak sabar tunggu episode bersambun ni” – tulis mytiputra

Tak faham… semuanya nak dikecam.. Ambil dari sudut positif, mereka nak hiburkan peminat mereka.. okay korang nilaila sendiri.

Sumber : Ozlyn instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*