“Tak kisah dengan baju harga beribu-ribu dangan kain tersangkut demi……” – fattzura dipuji netizen

Baru – baru ini Sudah berlangsung dengan meriahnya persandingan dua merpati sejoli iaitu Fattah Amin dan juga Fazura.

Memang romantis habis orang cakap mereka punya perkahwinan dan tema majlis itu sungguh mengasyikkan seperti berada di alam kayangan. Mereka berdua di lihat sama cantik dan sama padan ketika berada di pelaminan bersama. Majlis itu di hadiri oleh pihak media, rakan-rakan dan juga keluarga dari kedua-dua belah pihak malah tetamu VVIP juga turut di jemput bersama.

Macam biasa, bila lepas siap makan-makan, maka akan ada sesi tetamu datang naik ke pelamin untuk ucap tahniah dan bersalaman dengan para pengantin di samping mengambil gambar kenangan. Terlalu ramai sangat artis popular memuat naik gambar mereka bergambar bersama pengantin bahagia ini di laman media sosial.

Namun apa yang menyenruh hati netizen ini adalah apabila terdapat satu detik atau saat indah berjaya di rakam. Video ini telah dikongsikan di media sosial. Dalam video itu, ketara keperihatinan Fazura dan juga Fattah Amin terhadap opahnya.

Saat ini membuatkan ramai netizen memuji Fazura dan juga Fattah Amin. Ketika pasangan itu sibuk melayan hadirin di pelamin, mereka berdua cepat-cepat turun ke bawah untuk mendapatkan Opah yang berada di atas kerusi roda walaupun gaun (baju pengantin) Fazura yang panjang itu di katakan tersangkut – sangkut ketika nak turun.

Opah di katakan sebak melihat cucunya bernikah dan bahagia dengan hidupnya membuatkan dia menangis terharu. Ketika itu Fazura cuba memujuk Opah sambil memegang tangan serta merangkul wajahnya. Setelah itu Fattah juga di lihat bercaka-cakap dengan Opah dan barulah Opah nampak tersenyum.

Antara komen netizen

“Tak rugi menghormati org tua. Apa nak dimalukan. Satu hari kita akan tua juga. Semoga jodoh berkekalan amin. ” tulis sharinozi

“X kisah dah baju rega puluh2 ribu tu.. yang utama didahulukan… awhhh ” tulis zr_ibualoy

Sumber : instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*