“Mana tahu jodoh kau dengan Neelofa” – Suffian Suhaimi

Kecoh sebelum ini dengan putus pertunangan antara penyanyi Sufian Suhaimi dan pelakon Elfira Loy. Kisah mereka menjadi sebutan netizen yang rata – rata tidak menyanagka akan perkara ini. Banyak spekulasi yang timbul yang dikatakan sebab putusnya ikatan pertunangan.

Pada tanggal 8 March 2018, Elfira Loy memuat naik gambar nya menyambut hari kelahirannya di media sosial. Maka sudah genap lah umurnya 24 tahun. Rata – rata netizen mengucapkan hari ulangtahun kepada pelakon tersebut.

Pada masa yang sama iaitu 8 March, bekas tunang nya juga memuat naik post mengucapkan Happy birthday. Walau bagaimanapun ucapan tersebut tidaklah dituju khas kepada sesiapa. Namun, netizen meanggap bahawa ucapan tersebut dituju khas untuk bekas tunang nya.

Rata – rata netizen cuba untuk memberi semangat kepada Sufian Suhaimi yang jelas masih tidak boleh move on dengan perpisah nya dengan Elfira Loy.

Tapi apa yang admin rasa sangat tersentuh adalah apabila ada seorang netizen ini memberi kata semangat yang tak terlintas di fikiran.

“Sabarlah pian. Move on kay. Mana tahu jodoh dengan Neelofa ke lepas ni”

Apa – apa pun, Happy bithday Elfira Loy!!

Sumber : instagram dan twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*