[video] NEELOFA dikecam netizen kerana telah memerli FAZURA

Kecoh apabila ada seorang peminat telah memuat naik video Neelofa yang dikatakan memerli Fazura iaitu isteri bekas teman lelaki nya Fattah Amin. Belum lagi reda isu Neelofa launcing tudung di Zouk, kini timbul isu baru.

Dalam video tersebut menunjukkan Neelofa yang sedang bersiap sedia untuk shooting berkata
“Neelofar Turban and Shawl, TAK BOLEH START SHOOTING TAK PAKAI NI”

“After dapat tahu the real motives of this video, terus rasa menyampah dengan lofake ni. Nampak nau hati dia hitam dan penuh dengan jealousy. Pi mampus Lofake! U messed with Fazura, u messed with me. Terus tak suka Hajjah Lofake” tulis FizzZoule

Apa yang telah diperkatakan oleh Neelofa ini, seolah – olah memerli pelakon Fazura yang pernah memuat naik di ig story mengatakan yang dia takkan shooting kalau tak ada Kek Batik

Rata – rata netizen mengecam Neelofa yang kelihatan tidak boleh move on dengan Fattah Amin.

“Not a fan of fazura n lofa. But this obviously nampak lofa tak tenang. Patut ler cetus kontroversi launch tudung kat zouk. Caras wedding of the year haha ”

“Tengok muka lofake pun tau sangat dah busuk hati dia. Seriously, semata – mata stalk fazura n perli2 balik. Omg. So kesian.

“No matter how successful you are, kalau you have such bad attitude, you are nothing in the end. Nothing. Zero.”

Ada juga netizen yang beranggapan bahawa video ini secara kebetulan sahaja, namun seorang netizen telah mencaras pendapat ini.

“Video ini membuktikan bahawa perempuan faham apa yang dimaksudkan dgn reaksi neelofa dan apa yang dimaksudkan. Berbeza dgn segelintir lelaki, dorg kena straight to the point. Segelintir boys tak faham kalau perli2. Dia kenaorg bgtau straight to the point.hahaha ”

Sumber : Anas twitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*